Credem că orice nou început trebuie suținut, iar integrarea persoanelor cu cerințe speciale reprezintă un proces de durată și, în același timp, un proces pe care ne dorim să il susținem până la capăt.
Drumul integrării persoanelor cu cerințe speciale, fie că discutăm despre copii, adolescenți sau adulți, trebuie pavat cu toleranță, răbdare, pasiune, conștientizare și acceptanță.
Și tu poți ajuta la pavarea acestui drum devenind suporter al cauzei pe care Asociația Identity o susține!
Susține terapia unei persoane cu cerințe speciale prin una din metodele de mai jos:
ASOCIAȚIA PENTRU INTEGRAREA PERSOANELOR CU CERINȚE SPECIALE IDENTITY
CUI: 37990357
IBAN:
CONT LEI (RON):
RO43CECEB41930RON4445561
CONT DOLARI (USD)
RO45CECEB419B8USD4482075
DESCHISE LA CEC BANK SUCURSALA TIMPURI NOI
Dacă reprezinți o persoană juridică, poți direcționează 20% din impozitul pe profit al companiei. Poții face sponsorizări de până la 20% din impozitul pe profit datorat Statului, în limita a 5% din cifra de afaceri, impozitul diminuandu-se cu suma aferentă sponsorizării, cheltuiala fiind astfel deductibilă.
SPONSORIZĂRILE CĂTRE ONG-uri NU CRESC CHELTUIELILE SOCIETĂȚILOR COMERCIALE!
Baza legală pentru sponsorizări: Codul fiscal 2015- Titlul II Impozitul pe profit Capitolul II Calculul rezultatului fiscal, Art.25 Cheltuieli:
(4) Următoarele cheltuieli nu sunt deductibile:
i) cheltuielile de sponsorizare și/sau mecenat și cheltuielile privind bursele private, acordate potrivit legii; contribuabilii care efectuează sponsorizări și/sau acte de mecenat, potrivit prevederilor Legii nr. 32/1994 privind sponsorizarea, cu modificările și completările ulterioare, și ale Legii bibliotecilor nr. 334/2002, republicată, cu modificările și completările ulterioare, precum și cei care acordă burse private, potrivit legii, scad sumele aferente din impozitul pe profit datorat la nivelul valorii minime dintre următoarele:
1. valoarea calculată prin aplicarea a 0,5% la cifra de afaceri; pentru situațiile în care reglementările contabile aplicabile nu definesc indicatorul cifra de afaceri , această limită se determină potrivit normelor;
2. valoarea reprezentând 20% din impozitul pe profit datorat.
Sumele care nu sunt scăzute din impozitul pe profit, potrivit prevederilor prezentei litere, se reportează în următorii 7 ani consecutivi.